Geen producten (0)
Geen producten (0)
VERKOCHT
Zwart-grijs gemêleerd langharig IJslands schapenvacht Zwart-grijs gemêleerd langharig IJslands schapenvacht 1 schapenvacht Zwart-Grijs gekleurd schapenvacht Zwart-Grijs gekleurd 1
1 2 3 4
 

Verkocht

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode SKUK325
Lengte 103 cm
Breedte 58 cm
Kleur Zwart-grijs geverfd
Langharig Ja
Kortharig Nee
Geschoren vacht Nee
Haarlengte 12/15 cm
Ecologisch Nee
Omschrijving

Zwart-grijs gemêleerd langharig IJslands schapenvacht.

 

De afmetingen van deze mooie geverfde vacht op het leer gemeten zijn 103 cm lang breed 58 cm de gemiddelde haarlengte zijn 12/15 cm, de totale lengte inclusief de lange haren is 128 cm! 

Al onze vachten worden aan de achterzijde (leerzijde) gemeten dus aan de voorkant (wolzijde) is hij  groter door zijn lange haren. Bekijk ook eens via deze link Schapenvacht weetjes  hoe een schapenvacht te onderhouden en hoe wij onze vachten meten. 

Al onze vachten worden door ons persoonlijk afzonderlijk gefotografeerd, de meeste vachten hebben 4 foto's om zo een goede indruk te krijgen wat u bestelt. U krijgt ook daadwerkelijk de vacht die op de foto staat.

Wanneer geverfde schapenvachten in de volle zon liggen kunnen er verkleuringen ontstaan, dit schapenvacht kan op een vochtige of lichte ondergrond afgeven.

De bijdrage in de verzendkosten zijn €3,50 bij een besteding vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland en Belgie.

Reacties
Facebook