Geen producten (0)
Geen producten (0)
VERKOCHT
Crème/Taupe kleurige Melerade Crème/Taupe kleurige Melerade.1 Crème/Taupe kleurige Melerade.2 Crème/Taupe kleurige Melerade.3 Crème/Taupe kleurige Melerade.4 Crème/Taupe kleurige Melerade.5
1 2 3 4 5 6
 

Verkocht

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode SKUS189
Lengte 108 cm
Breedte 79 cm
Kleur creme/taupe
Langharig Nee
Kortharig ja
Geschoren vacht Nee
Haarlengte 3/5cm
Ecologisch Nee
Omschrijving

Unieke super zachte Melerade.

 

Deze heelijk zachte vacht heeft een zeer hoog knuffelgehalte met een mooi kleurenpallet van creme/taupe en een vleugje grijs. Een Melerade is een kruising tussen een Gotland schaap en een Shetland schaap. De lengte van deze opvallende vacht is 108 cm en breed is hij 79 cm de haarlengte is 3/5 cm. Deze vacht is echt een plaatje, de vacht is van uitstekende kwaliteit het leer is lekker soepel. Al onze vachten worden aan de achterzijde (leerzijde) gemeten dus aan de voorkant (wolzijde) is hij  groter. Bekijk ook eens via deze link Schapenvacht weetjes  hoe een schapenvacht te onderhouden en hoe wij onze vachten meten. 

Al onze vachten worden door ons persoonlijk afzonderlijk gefotografeerd, de meeste vachten hebben 4 foto's om zo een goede indruk te krijgen wat u bestelt. U krijgt ook daadwerkelijk de vacht die op de foto staat.

Reacties

Ook interessant

€ 99,95
€ 99,95
Facebook